Recipes

Vegetable Tango

Ingredients:
Eggplant
Tomatoes
Feta cheese
Basil sauce
Salt
Pepper
Cherry tomatoes

Preparation:
Cut the eggplant, fry.
Place all the tomatoes, fried eggplant and cheese slices.
Place in oven for 10 minutes at 180 degrees temperature.
Sorting on a plate and decorate with the sauce, cherry tomatoes.


French Onion Slices

French onion is not only additive, which was sheltered at a meal, but they often become the main character of a dish, and it is also preparing onion tart. This is not a classic tartcake cases with serrated edges, but simpler. However, there is a divine onions - great,sweet and with Emmentaler cheese - unforgettable.
Tastes good and warm with fresh salads and cold as a snack.

Ingredients:

150 g puff pastry
220 g onions, peeled and cut into thin strips
340 g white onion, peeled and cut into thin strips
190 g shallots, peeled and cut into thin strips
70 g butter
4 tbsp olive oil, not extra virgin
2 medium garlic cloves, cut in thin slices
1 bay leaf
1 tsp. Provence seasoning or dried thyme
100 g Emmentaler cheese
sea ​​salt
freshly ground black pepper
Result8-14 pieces


Preparation:

Heat a pan and a big fire, melt the butter, adding olive oil. Look to the butter does not become brown.
Add the onions and garlic. Thoroughly stir for 2 minutes, all covered with butter, onionsand olive oil. After 2 minutes, cut a small flame and add the bay leaf, spices of Provence or thyme, salt and black pepper. Continue to fry the onions on low flame for 30 minutes, stirring occasionally.
Heat oven to 200 ° C.
Roll the dough into shape and spread out in the oven in a pan, which is flush with theflour.
Dough on top of the embankment side of the cheese and put the finished onion. Put thetart in the oven for about 15 minutes, then mound the remaining cheese and continue to bake until cheese has melted, even a 5 min. Take out and allow to cool slightly.
Serve warm or cold with salad as a snack.